Fullt hus på TS under adminmötet 10/2

img
Feb
12

Hela sexton stycken admins hade letat sig på TS denna söndagskväll för att närvara vid årets tredje adminmöte, vilket så klart är glädjande.

Vi började mötet med att åter igen lyfta frågan kring ATB. Hur har det gått, finns någon lösning nära? ATB går efter den rank man har på servern, därför kan det ibland inte stämma överens med hur spelaren är just för tillfället inne på servern. Det Lasse funderat över är om ATB kanske inte lirar så bra med auto team ballance? Vi testar över en period att stänga av auto team ballance för att se om det blir bättre.

Vi hade även uppe som förslag att spelare som tidigare blivit permbannade ska kunna ansöka om att få den bortplockad efter 6 månader. Detta röstades igenom. Den permbannade spelaren får skriva ett inlägg i forumet om att hen vill få bannen lyft, sen röstar admingruppen om bannen ska lyftas. Man har rätt att ansöka om detta en gång, går den inte igenom så är dörren stängd till IG för alltid.

Nuke. Den ständiga frågan är var man får gå och inte. Därför pratade vi igenom detta och kom fram till följande: Ska bomben plantas A, så får man gå yard och sen upp CW. Det är inte OK att gå ramp när bomben ska plantas A. Man får inte gå vent när bomben ska plantas på B, detta även om man skriver att ”vi går B genom vent”. Alla har tyvärr inte skrivit detta i god tid så därför stryker vi det alternativet helt.

Aim maps! Vi har åter igen gjort det möjligt att nominera aim maps när det är få personer inne.

Bli VIP. Många inne på servern tycker det är ”orättvist” att vissa har vapen hela tiden. Detta kan man enkelt lösa genom att köpa VIP. Det är just VIP som gör att vi kan hålla IG levande. Så köp VIP och håll servern igång.

Väl mött på inne på servrarna eller på TS.

Lasse Kongo meckar lite med ATB

You must be logged in to post a comment.

Who’s Online

Profile picture of Xantha
Profile picture of juliusGanchye

Servers


___________________________________________________________


Recent Topics

Recent Replies