Kort referat från senaste adminmötet 26/1

img
Feb
01

Vi admins är så klart inte bara inne och gnäller på er när ni gör fel, utan vi har också möten titt som tätt.

På dessa möten tar vi upp synpunkter från er spelare, och givetvis lyfter vi även saker som vi själva anser fungera mindre bra. Därför är det väldigt uppskattat om ni har någon synpunkt, antingen på något som fungerar mindre eller för den delen som fungerar bra, gör en post i forumet så vi vet. Vi får mycket synpunkten inne på servern men det är bättre att få det en gång för mycket än en gång för lite!

Så, lite vad som lyftes fram från senaste mötet.

ATBn: Vi vet av egen erfarenhet men samtidigt efter klagomål inne på servern att den inte funkar direkt som det är tänkt. Lasse och Starmo tar på sig ansvaret för att kika över en bättre lösning.

Antirushen: Vi har haft en längre tid på prov, och vi röstade igenom att åter igen sänka den till vad den var innan. Detta också efter många synpunkter från er spelare.

Freaky Wednesday: Vi lyfte frågan att en gång i veckan under en viss tid spela ”udda kartor”, och inte de vanligaste. Detta röstades igenom och testades för första gången i onsdags.

Det var lite kort från senaste mötet, och glöm inte att skriva till oss om det är något ni vill att vi tar upp på nästa möte.

Väl mött på servern.

You must be logged in to post a comment.

Who’s Online

There are no users currently online

Servers


___________________________________________________________


Recent Topics

Recent Replies